Music

TEAMBasil Music Shop

present

Your Vinyl Favorites

Basil’s passie voor muziek gaat terug naar zijn kinderjaren. Het luisteren naar muziek via de radio met zenders zoals Hilversum 3, Radio Veronica, Radio Caroline en dergelijke. Via zijn Pick-Up, de bandrecorder, de muziek-cassette, de walkman om maar een aantal nostalgische dingen te noemen. Aanschaf van vele lp’s en singles volgden snel. (en ook cassettes 🙂 )Helaas met de komst van de CD verkocht hij bijna al zijn vinyl…. Sinds 2015 is Basil weer terug naar het luisteren van de muziek op vinyl. Uit de speakers klinken klanken van Jazz tot HardRock, van Country tot Pop. Het beleven van deze warme klanken deelt hij graag met jou!

Het aanbod van muziek in de TEAMBasil Music shop is gevarieerd. Van de jaren ’60 tot heden. Vele tweedehands maar ook de nieuwe 180 gram platen. Ons doel is om op locatie unieke M.A.C. beurs te houden. (helaas door Corona staat dat voorlopig in de ijskast). De 2 fysieke verkooppunten zijn helaas gesloten (shop-in-shop principe) Beide eigenaressen konden het niet meer opbrengen om de shop draaiende te houden. Binnenkort verwachten we een eerste opzet van de online winkel te openen. Daarnaast werken we vanuit huis.

Wij richten ons eerst op de lokale muziekliefhebber in Velsen en Zuidplas. e.o. Het opbouwen van een persoonlijke band vinden wij belangrijk. Wij zijn op zoek naar de muziekliefhebber met passie…. naar jou!!

Wij verkopen niet alleen lp’s. Ook single’s en heel veel leuke muziek collectables. Zoals miniatuur gitaren en blackbox met miniatuur gitaren van bekende groepen en artiesten, leuke miniatuur muziekinstrumenten, boeken, dvd’s, CD’s en dergelijke.

Hoe werken wij:

  • Alle hoezen worden nagelopen op stickers (waar mogelijk worden die verwijderd) en de hoesranden heel zijn.
  • Alle lp’s zijn voorzien van een nieuwe binnen- en buitenhoes.
  • Alle tweedehands lp’s worden geluisterd. Platen die overslaan, teveel hoorbare tikken geven, teveel ruis/gekraak halen wij er al uit. Het kan voorkomen dat we toch iets gemist hebben tijdens het luisteren. Graag horen we dat van je.
  • 2de hands platen worden met een professionele platenwasser schoongemaakt.
  • Je bestelt/reserveert de plaat/platen d.m.v. de speciale bestelcode te mailen of te APPEN naar ons.
  • Houden graag contact met de klant, lokale binding.
  • Zijn altijd op zoek naar leuke aanbiedingen voor jou!

NIEUWE PERSING VINYL: LP’S

Om de kosten laag te houden zijn we op zoek naar een groep muziekliefhebbers die nieuwe lp’s verzamelen. 1 keer per maand bestel ik nieuwe lp’s. Als jij je wensen opgeeft en geduld hebt wanneer ik de maandelijkse bestelling doe, kan ik een scherpe prijs maken voor je nieuwe vinyl! Neem contact met ons op als je interesse hebt of bezoek onze Music Shop.

Met de aanschaf van muziek steun je onze Humanitaire projecten.

Dank daarvoor!