Human Begeleider

Het doel van TEAMBasil is het bieden van hulp om inzicht en overzicht (terug) te krijgen in jouw leven. Op een simpele en doeltreffende manier die voor jou bruikbaar is. Onze aanpak hangt van de persoon en vragen af. Ieder persoon is uniek en hiermee dus ook de aanpak.

Volgens deze 3 pijlers werken wij aan jouw balans :
Prive (lichaam/geest) – Werk – Financiën

In een kennismakingsgesprek onderzoeken we of ik de juiste begeleider ben voor jou! Of mijn werkwijze de juiste is voor jou. Belangrijk is dat jij je goed voelt bij mijn werkwijze. Eerlijk en transparant. Ik ben een ervaringsdeskundige en heb daarnaast diverse workshops en cursussen gevolgd. In de zaken waar ik geen kennis van heb, ga ik op zoek naar expert die dat wel heeft. Jij staat centraal. Mijn begeleiding is op individuele basis want iedere persoon en situatie is anders. Ik oordeel/veroordeel je niet. Ik ben hier om je te helpen! Stapje voor stapje naar een beter balans tussen privé, werk en financiën.

Een goede balans van deze drie-eenheid is essentieel voor iedereen. Mijn overtuiging is dat wanneer 1 van de drie uit balans is dat het invloed heeft op de andere twee. Laat staan als er twee uit balans zijn! Het uiteindelijke succes ligt in jouw handen. Ik geef je adviezen, tips en oplossingen. Uiteindelijk ben jij degene die bepaalt om het wel of niet uit te voeren. Jij dient het te doen, met steun en support van mij.

“Geld maakt niet altijd gelukkig, schulden geeft wel altijd zorgen”

Budget hulp

Mijn grootste expertise is budget begeleiding. Ik zie dat het inroepen van hulp vaak erg laat is terwijl de problemen al langere tijd groot zijn. Gooi zo snel mogelijk alle schroom van je af en vraag om hulp. Hoe eerder, hoe beter. Het heeft geen zin om als een struisvogel alles te negeren. Je gevecht om elke maand geld te hebben om eten te kopen. En dan al die stress. Het wordt tijd dat je het heft weer in eigen handen neemt. Op weg naar rust en balans.

Welke stappen doorlopen we:

  • Het in kaart brengen van je uitgaven en inkomsten.
  • Welke bespaar / inkomens vergroting mogelijkheden zijn er.
  • Maand en jaarbegroting.
  • Spaardoelen.
  • Minimalisatie.
  • En altijd in combinatie met de drie-eenheid

Met als doel een positieve balans te creëren tussen je in- en uitgaven. Want financiële rust draagt bij aan een gezonde levensstijl. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Ik hou me aan de Corona regels, jij ook! Alles hangt wel af hoe de situatie rond het Corona virus op dat moment is en de eventuele maatregelen/aanpassingen die nodig zijn voor ieders veiligheid. Het is mijn wens om een spreekuur in buurtcentrums te houden. Momenteel staat dat op een laag pitje. Zodra de situatie veiliger is gaan we dit oppakken.

Tarief/kosten: Mijn dienst is gratis. Vaak zijn de mensen die hulp nodig hebben niet de meest draagkrachtige. Dit houdt niet in dat er geen kosten gemaakt worden of dat ik niks wil verdienen. Op onze website kan je lezen welke mogelijkheden wij bieden om ons te steunen zodat wij de humanitaire project gratis kunnen aanbieden. Een vrijwillige bijdrage mag altijd.

Met humanitaire groet,

Jouw Human Begeleider Herman ‘Basil’ Gerrits

Wij helpen jou, help jij ons!