Human Coach

Prive – Werk – Budget Coaching

Prive Coaching

Werk Coaching

Budget Coaching

Het doel van TEAMBasil is het aanbieden van hulp die nodig is om inzicht en overzicht (terug) te krijgen in jouw budgetboekje. Op een simpele en doeltreffende manier die voor iedereen bruikbaar is.

“Geld maakt niet altijd gelukkig, schulden geeft wel altijd zorgen”

Heb jij het gevoel dat je het overzicht kwijt bent? Kom je elke maand weer geld tekort? Of speel je als struisvogel en laat je alle rekeningen maar oplopen? Wat jouw situatie ook is, het is tijd dat jij het heft weer in handen krijgt. Weg met zorgen en stress. Op weg naar rust en balans in jouw budgetboekje.

Op individuele basis want iedere persoon en situatie is anders. Wij oordelen/veroordelen je niet. We zijn hier om je te helpen! Stapje voor stapje gaan we werken aan stressloze budgetboekje. Wij geven je adviezen, tips en waar mogelijk helpen we je. Uiteindelijk ben jij degene die bepaalt om het wel of niet uit te voeren.

Volgens deze 3 pijlers werken wij aan jouw balans :
Prive (lichaam/geest) – Werk – Financiën

Welke stappen gaan we maken om jou rust te geven in je budgetboekje:

  • Het in kaart brengen van je uitgaven en inkomsten.
  • Welke bespaar / inkomens vergroting mogelijkheden zijn er.
  • Maand en jaarbegroting.
  • Spaardoelen.
  • Minimalisatie.

Met als doel een positieve balans te creëren tussen je in- en uitgaven. Want financiële rust draagt bij aan een gezonde levensstijl. In 2021 starten we met diverse informatie dagen voor een vrijblijvend gesprek. Het maken van een afspraak is wenselijk om wachttijden te voorkomen. Een afspraak bij je thuis is ook mogelijk. Neem contact met ons op: info@teambasil.com Het bovenstaande hangt wel af van de situatie rond het Corona virus en de eventuele maatregelen/aanpassingen.

Momenteel zijn we aan het kijken naar diverse buurtlocaties. We brengen je op de hoogte zodra de locaties bekend zijn.

Met budgettaire groet,

Jouw Human Coach Basil

PAY IT FORWARD – SAY IT FORWARD.
doe wat terug – zeg het voort