Mini biep en meer..!

Binnenkort komt er een Minibiep bij in Velserbroek. Deze Minibiep bestaat niet alleen uit boeken om te ruilen/lezen. Ook dvd’s, lp’s, huishoudelijke spullen e.d. Kortom naast de boeken is het een verrassing voor de bezoeker wat er meer bijstaat.

Wat is een Minibiep eigenlijk?

Er is geen eenduidige omschrijving wat een Minibiep is. Het kan variëren van een doos op een tafel tot eigen gemaakt kasten vol met boeken. Vaak staan ze in de tuin maar soms ook in buurthuizen of op andere plaatsen. Het idee is om boeken gratis te lenen of ruilen voor de bewoners in de buurt. Maar uiteindelijk is het voor iedereen die in de buurt van een Minibiep is vrij om boeken te lenen/ruilen. Op deze manier beheer je met andere mensen een Minibiep en bied je veel mensen leesplezier.


Hoe werkt Minibiep TEAMBasil?

Wij trachten het zo simpel mogelijk te houden. Bij Minibiep TEAMBasil kan je meer lenen/ruilen dan alleen boeken. Regelmatig zullen we ook Dvd’s, magazines, cd’s en of lp’s in de Minibiep plaatsen. Tevens staat er zo nu en dan ook meeneem spullen in zoals keukengerei, kleding, gereedschap en nog veel meer. Kijk regelmatig op deze pagina voor updates.

Gratis om te lenen/ruilen

  • Lenen/ruilen boeken
  • Lenen/ruilen Dvd’s
  • Lenen/ruilen lp’s en cd’s
  • Lenen/ruilen magazines

Meeneem spullen

  • Regelmatig leggen wij diverse spullen in de kast die meegenomen mogen worden. Hiervoor hoeft niet geruild te worden.
2 koekenpannen
3 hyacinten glazen
Houten masker

Mocht je niks hebben om te ruilen of je wilt het item graag behouden, dan stellen wij het op prijs als je ons wilt steunen in onze missie. Op de website zijn er diverse mogelijkheden om dat te doen. Bijvoorbeeld het aanmelden bij CashbackXL is gratis en je helpt ons daar al mee. Bestel online via deze site en je helpt jezelf en ons daarmee.

Alvast dank!! En heb je vragen, schroom niet om met ons contact op te nemen.