Mini biep en meer..!

De officiële opening van TEAMBasil’s Minibiep en nog veel meer is op 28 en 29 augustus 2021. Bij TEAMBasil’s Minibiep en nog veel meer kan je meer lenen/ruilen dan alleen boeken. Regelmatig zullen we ook magazines, dvd’s, cd’s en/of lp’s in de Minibiep plaatsen. Tevens staat er zo nu en dan ook meeneem spullen in zoals keukengerei, kleding, gereedschap en nog veel meer. Kijk regelmatig op deze pagina voor updates. Kortom altijd weer een verrassing voor de bezoeker wat er instaat.

Wil jij je boeken, dvd’s. cd’s en dergelijke doneren aan ons? Graag, je mag ze neerleggen in de plastic krat bij de kikker. Mocht je liever hebben dat wij ze komen ophalen, neem dan contact met ons op.

Locatie TEAMBasil’s Minibiep en nog veel meeris Anna Reijnvaanstraat 16 in Velserbroek. De Minibiep staat in de voortuin.


Hoe werkt TEAMBasil’s Minibiep en nog veel meer?

Wij trachten het zo simpel mogelijk te houden.

Gratis om te lenen/ruilen

  • Lenen/ruilen boeken
  • Lenen/ruilen magazines
  • Lenen/ruilen dvd’s
  • Lenen/ruilen lp’s en cd’s

De hele kast is weer ververst met leuke nieuwe boeken, dvd’s en dergelijke op: 28 augustus 2021

Meeneem spullen

  • Regelmatig leggen wij diverse spullen in de kast die meegenomen mogen worden. Hiervoor hoeft niet geruild te worden.

De onderstaande items liggen in de MIni biep per: 28 augustus 2021

2 koekenpannen
3 hyacinten glazen
Houten masker

Mocht je niks hebben om te ruilen en je wilt het item graag behouden, dan stellen wij het op prijs als je ons wilt steunen in onze missie. Dat kan door een kleine vrijwillige bijdrage te doen in onze Koe Manuel. Ook op de website zijn er diverse mogelijkheden om ons te steunen. Bijvoorbeeld het aanmelden bij CashbackXL is gratis en je helpt ons daar al mee. Bestel online via deze site en je helpt jezelf en ons daarmee. Of het steunen van onze natuurprojecten, kopen van items in onze M.A.C. Shop. Alvast enorm bedankt!

En heb je vragen, schroom niet om met ons contact op te nemen.