Basil’s TEAM leden


Herman “Basil’ Gerrits :

Initiatiefnemer en Manager van TEAMBasil

Al heel lang is Herman bezig mensen te helpen om weer een stukje levensvreugde te krijgen. Dit doet hij op verschillende manieren. Hij coacht, adviseert, motiveert, betrekt je erbij, helpt mee om overzicht te krijgen, doelen te stellen en waar mogelijk problemen op te lossen. Hulp gebaseerd op de individu, gekoppeld aan het grote geheel.

Gestimuleerd door lieve vrienden en mensen die hij al geholpen heeft, is hij TEAMBasil begonnen. Met deze onderneming wil hij een bijdrage leveren om mensen te helpen. Niet op een alledaagse manier maar op de TEAMBasil manier. Sociaal, respectvol, open, onbevooroordeeld, betrouwbaar, en dit alles overgoten met vleugje humor en optimisme. Resultaat positieve energie!!


Anita “Moon” van der Kraan – Van Dijk

Steun en toeverlaat van TEAMBasil

Een hele krachtige vrouw met een bijzondere levensloop. Op jonge leeftijd door doktoren al opgegeven. Een lang ziekbed volgde maar door haar vechtlust, hoop en moed de strijd gewonnen.

Na een periode van up and downs kreeg ze te horen dat ze een zeldzame oogziekte heeft. 1 op de 1 miljoen mensen hebben deze ziekte. Deze oogziekte resulteert uiteindelijk dat ze geheel blind wordt. Ook nu weer weet ze dit negatieve zware nieuws uiteindelijk om te draaien in iets positiefs. Gestimuleerd door haar man en hun hele goede vriend “Basil” pakt ze haar creativiteit weer op. Ze is een voorbeeld voor vele hoe om te gaan met vele tegenslagen en toch de positiviteit en levensvreugde te behouden.


Bram “Manuel” van der Kraan

Handyman van TEAMBasil

Hij is de stille kracht in ons team maar oh zo belangrijk. Onze handyman die twee gouden “linkerhanden” heeft 🙂 en 40 jaar vakmanschap is meesterschap. Met een precisie van een Zwitsers horloge. Een man waar wij op kunnen bouwen!