Algemene voorwaarden

Laat je niet afschrikken door alle regels. We trachten het zo kort mogelijk te houden. Voordat we allerlei spelregels opsommen, willen wij je allereerst verzekeren dat wij ons uiterste best doen om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Indien er toch iets misgaat dan staan hieronder een aantal spelregels.

Algemeen

Wanneer je een bestelling plaats of een dienst afneemt, gaan wij ervan uit dat je onze algemene en leveringsvoorwaarden kent. Wij doen er alles aan om alles tot jouw volle tevredenheid af te handelen.

Prijzen

Alle prijzen op onze website zijn inclusief het huidig geldende BTW tarief en exclusief verzendkosten. Over gebruikte artikelen wordt door ons BTW afgedragen volgens de margeregeling. Voor deze artikelen wordt geen BTW vermeld op de site. De prijzen zijn vrijblijvend en wij behouden het recht om de prijs te wijzigen. (dat kan duurder maar ook goedkoper zijn). Indien je het niet eens bent, kan je kosteloos afzien van de koop.

Afbeeldingen en audio/videomateriaal op de website zijn vaak indicatief. De meeste foto’s van onze producten zijn door ons zelf gemaakt. Het geeft je een goede indicatie van de staat van het product.

Levering

Wij richten ons voornamelijk op klanten in onze eigen regio. Hierdoor zijn de verzendkosten vaak niks. In overleg kan je het komen ophalen of wij komen het brengen. Op een groene milieu vriendelijke manier… de fiets.. of zelfs lopend. Indien we verzenden, dan trachten wij dat zo snel mogelijk te doen.

Helaas is het niet mogelijk aansprakelijkheid te accepteren voor de wijze waarop onze vervoerder (in de meeste gevallen DPD Post of PostNL) de bestelling bij jou aflevert. Wij behandelen jouw bestelling natuurlijk met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en gaan ervan uit dat dat bij onze vervoerders niet anders zal zijn.

Mocht er onverhoopt, als gevolg van het vervoer, toch iets mis zijn met één van de door jou ontvangen artikelen dan dien je dat binnen 7 dagen na verzending via email aan ons te melden.

Reclameren, Annuleren, Retourneren

Als het geleverde bij aflevering niet blijkt te voldoen aan hetgeen is overeengekomen behoort dit binnen drie dagen na levering aan ons te worden gemeld. Wij zullen dan met je in overleg gaan om te kijken hoe wij een en ander naar tevredenheid kunnen oplossen.

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden:

  • Voor producten die op voorraad zijn: Indien jouw bestelling nog niet is verzonden, kan je binnen zeven dagen jouw order kosteloos annuleren.
  • Voor producten die besteld dienen te worden: Indien wij deze nog niet hebben besteld kan je jouw order nog kosteloos annuleren.
  • Je mag jouw bestelling binnen 7 dagen retourneren, mits ongebruikt, onbeschadigd en ongeopend. Dit geldt voor de nieuwe producten. Voor tweedehands producten geldt dat het in dezelfde staat wordt geretourneerd. Je dient het ons eerst te laten weten voordat je het teruggeeft/terugstuurt. Stuur je mail naar info@teambasil.com.

Vooraf bepalen we de kosten die terugbetaald worden. Dit is meestal je aankoopbedrag exclusief de verzendkosten. Wij zullen de kosten zo spoedig mogelijk terugbetalen doch uiterlijk binnen 21 dagen

Betaling

Voor alle leveringen dient vooruit te worden betaald. In overleg kan je betalen via een betaalverzoek, via pin betaling , bank overschrijving of cash.

Overmacht

Onder overmacht wordt in deze algemene voorwaarden verstaan: alles wat daarover in de wet en jurisprudentie wordt bepaald, alsmede alle andere van buiten komende oorzaken waarop TEAMBasil geen invloed kan uitoefenen, en waardoor TEAMBasil niet in staat is de verplichtingen na te komen.

Toepasselijk recht en geschillen

Op alle rechten, plichten, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen tussen TEAMBasil en koper zullen indien nodig voorgelegd worden aan de daartoe bevoegde rechter in Nederland.


Bedrijfsgegevens
TEAMBasil
Anna Reijnvaanstraat 16
1991 RP Velserbroek
tel: 06-28473984
e-mail: info@teambasil.com
inschrijfnummer KvK 72580852
BTW nummer NL002123252B96